Mycket kul under 2018

Styrelsen för Malmö Kortvågsklubb under 2018 känns igen sedan i fjol. På årsmötet valdes Dan Olsson, Hans Kronkvist och Per Eriksson. Den har visserligen inte hunnit konstituera sig än, men allt pekar på, i tur och ordning, ordförande, kassör och sekreterare.

Styrelsen beviljades ansvarsfrihet för 2017 och till övriga årsmötesbeslut hörde att ta bort den rabatterade årsavgiften för medlemmar utanför Skåne. I och med att de flesta av föreningens tjänster finns på nätet känns det riktigare att alla, oavsett bostadsort, betalar samma belopp. Ändringen gäller först från och med 2019 och styrelsen kommer att i god tid innan kommande årsskifte räkna på avgiftens storlek för nästa år.

Till de aktiviteter som vi ser fram emot under året hör pirathelgen i Saxtorp 17-18 mars. Innan sommaruppehållet hinner vi klämma in ytterligare ett lyssnarläger, den 21-22 april. Höstupptakt sker som vanligt med en utflykt. I år troligen till Johannamuseet. Detaljer om klubbens 70-årsmiddag på Pub Vagabond, dit även tidigare medlemmar och eldsjälar ska bjudas in, kommer så småningom.