Piratläger i Saxtorp

Den 17-18 mars är det återigen dags för vårt lyssnarläger på ”pirattema” med gäster från såväl Nederländerna och Tyskland som från Göteborgstrakten.

Själva lyssnarlägret i Saxtorp börjar kl 15:00 på lördagen och pågår som vanligt fram till söndag förmiddag. På lördagsförmiddagen finns det möjlighet att gå på en specialguidad visning av ubåten U3. Hasse Carlsson och Christian Altenius guidar, så ladda med frågor om långvågskommunikation!

Samling vid Malmö museer, Teknikens och Sjöfartens hus, på Malmöhusvägen 6 strax före klockan 10:00. Efter guidningen hinner du en kort rundvandring i egen takt på museet.

Klockan 12:00 är bord bokat för gemensam lunch på Via Napoli. Restaurangen ligger på Sergels väg 11, inte alls långt från ubåten.

Efter lunch styr vi mot Saxtorp. Även om klubben bjuder på nåt ätbart till kvällen brukar vi stanna vid någon mataffär för dem som behöver handla på sig något ytterligare för att överleva natten.

Även du som inte tänker delta i lyssnarlägret är varmt välkommen till Malmö museer. Det är självklart precis lika möjligt att komma direkt till Saxtorp.

Våra gäster kommer till Malmö redan under fredagens eftermiddag/kväll. Tidigare om åren har de som velat ätit gemensam fredagsmiddag, med några öl efteråt dessutom. Den traditionen ska vi försöka att upprätthålla även i år.