Pirathelgen 18-20 mars

Nästa lyssnarläger i Saxtorp kommer att arrangeras veckoslutet den 19-20 mars. Vi får ”som vanligt” besök från vår vänförening Shortwave Combination Holland. Fyra piratentusiaster väntas komma i år.

På lördagen, innan lyssnarlägret startar vid tretiden på eftermiddagen, planerar vi att besöka Hörby Radioförening. Även om du inte planerar att delta i Saxtorp är du varmt välkommen att följa med för att kika på radioföreningens utställning i Kulturhuset, Östra Sallerup, som ligger på ”radioklassisk” mark.

Preliminärt kommer vi att guidas klockan 11:00 lördagen den 19 mars. Därefter äter vi gemensam lunch och de som så önskar åker till Saxtorp för antennpyssel. På fredagskvällen, den 18 mars, blir det också någon slags aktivitet tillsammans med våra gäster. Återkommer med mer detaljer.