Vårens roligaste träff

Säsongens andra lyssnarläger i Saxtorp, det hålls 14-15 mars, närmar sig med stormsteg. Vi arrangerar lägret tillsammans med SWCHolland och som det ser ut nu kommer vi att få besök av fyra nederländska radiopirater: Lowland, Zeewolf, Dutchwing och Studio 52.

Utöver lyssning med gemensamma antenner räknar vi med att det kommer att pratas en hel del radio under lördagskväll, natt och söndag förmiddag. Eftersom vi blir betydligt fler än vanligt ber vi dig att inte glömma att ta med egna BNC-kablar, förlängningssladd för el med mera.

Vi träffas som vanligt i Saxtorp vid tretiden på lördagseftermiddagen. Klubben kommer att bjussa på något ätbart under lördagskvällen. För att underlätta inköpsplaneringen ber vi dig att snarast anmäla ditt deltagande till Dan.

Välkommen till vårsäsongens roligaste MKVK-träff!