Vi önskar god jul med tillbakablick

God jul och gott nytt år tillönskas alla medlemmar i Skåne och annorstädes! Vi hoppas att helgerna innebär till lite mer tid för radiolyssning och att vår fjärrmottagare på Hallandsås kommer till nytta och glädje.

Och så tillbakablicken… Här på mkvk.se har det sedan starten den 1 februari 2012 publicerats mer än tusen inlägg. Vi har annonserat många Saxtorpsläger och årsmöten. Vi har sagt hejdå till rader av mellanvågsstationer. Massor av andra, mer positiva, radionyheter har också skrivits och lästs.

MKVK har funnits på nätet längre än från 2012. Innan vi startade denna WordPress-sajt fanns där en hemmasnickrad och mycket svåruppdaterad webbplats.

Idag uppdateras vår webb inte riktigt lika flitigt som förr. Detta främst eftersom de mest aktiva medlemmarna delar nyheter, tips och veriesigners i en Whatsapp-grupp. Mejla oss om du vill vara med i den.