Nytt från piratfronten

För er som inte tänker cykla Vätternrundan utan planerar att istället lyssna på piratradio har vi uppdaterat vår Piratspecial där du kan se vilka som varit aktiva på banden de senaste åren och förhoppningsvis också hitta adresser till dessa. Det är ju som bekant inte alla som verkar vilja ha någon kontakt med sina lyssnare, märkligt nog.

De som vi hittat adresser till sedan sist är Danny the banker, Virgin Radio, Radio Ivanovo, Radio Bops och Radio Goofy.

Som vanligt har det även dykt upp ett antal nya i loggarna där vi dessvärre inte lyckats hitta någon adress. Exempel sedan förra uppdateringen är Radio Hoeper, Andora, Torino, Radio Orgasm International, Eek-A-Mouse Radio och Bruin Bernard. Vi är naturligtvis jättetacksamma om någon har upplysningar om dessa och de andra adresslösa som finns i listan. Lägg ett meddelande här.