Dags att fira Radio Nord 60 år

Den 8 mars är det 60 år sedan Radio Nord startade. Det firar gruppen bakom Radio Nord Revival genom att sända minnesprogram på kortvåg den 7-8 mars. Tillstånd finns för 10 kW från Sala på fyra frekvenser: 6035, 6060, 6130 och 6200 kHz.

Göran Lindemark, som håller på att sammanställa programmet, kan inte idag säga vilken frekvens som kommer att användas. Håll utkik!

Med start strax före klockan 10.00 den 8 mars återutsänds Radio Nords första timmar i etern. Stationen passade ju på att starta när Sveriges Radio hade sedvanligt sändningsuppehåll på förmiddagen. Därutöver utlovas intervjuer med gamla Radio Nord-veteraner, varav några tyvärr nu avlidna.  Dessutom blir det musik, reklam, jinglar och även några program i original.Förhoppningen är att även sända på nätet vid Streamerp2p.