Om vårt medlemsregister

Malmö Kortvågsklubb har alltid värnat om din personliga integritet. I vårt medlemsregister finns endast de allra nödvändigaste uppgifterna som behövs för att vi ska kunna administrera ditt medlemskap och kontakta dig kring föreningens verksamhet.

Vi samlar in personliga kontaktuppgifter som namn, postadress, e-postadress och telefonnummer. Den som inte accepterar lagring av detta minimum av information kan tyvärr inte bli medlem. Registret innehåller inga personnummer.

Personuppgifterna sparas så länge som du är medlem. Vi delar inte uppgifter om dig med andra, men kan publicera och arkivera vissa uppgifter i exempelvis resultatlistor och annan dokumentation från föreningens verksamhet, som längst till föreningens upplösning.

Den 25 maj införs EU:s nya dataskyddsförordning GDPR (General Data Protection Regulation). Syftet med de nya reglerna är att du ska få bättre kontroll över de personuppgifter som finns hos exempelvis företag och föreningar.

Hoppas att dessa rader har besvarat dina frågor. Hör av dig till Per om du har ytterligare undringar eller om du har några invändningar mot klubbens behandling av uppgifter om dig.

Vi lovar att fortsätta att behandla dina personuppgifter med respekt.