Malmö Kortvågsklubbs 40-årsjubileum

När klubben 1988 skulle fira sin 40-åriga existens tyckte den dåvarande, mycket ambitiösa styrelsen, att det borde bli något alldeles extra. Man beslöt sig alltså för att fira det hela ombord på M/S Trelleborg mellan Trelleborg och Sassnitz. Resan gick av stapeln den 5/11 kl. 1745 med återkomst kl. 0230 den 6/11.

Menyn bestod av lax- och skaldjurspaté, schnitzel cordonbleu samt kaffe. Välkomstdrink fick man också att avnjuta i en egen salong där det, före måltiden hölls diverse tal och annat klubbrelaterat. Deltagarantalet uppgick till nästan 20 och kalaset gick lös på 160 kronor per person. Man fick dock ta sig till Trelleborg på egen bekostnad. Före avfärden bjöd en av styrelsemedlemmarna på bål och fotbollstittande hemma hos sig.

Evenemanget videofilmades och visst har filmen en del i övrigt att önska i fråga om ljussättning och ljud. Man får krana på rätt rejält bitvis för att höra vad som sägs. Men ändå, är den ett omistligt tidsdokument. En glad samling då unga entusiaster som i dag är medelålders och då gamla veteraner som i dag i vissa fall inte finns ibland oss.

Klicka här och njut!