Guldkorn från Jonathans arkiv

Radio Nederlands Worldwide bjöd inte bara på den bästa, numera nedlagda, radiobloggen. Den holländska utlandsradions engelska radiomagasin Media Network stod i en klass för sig själv.

Britten Jonathan Marks gjorde under åren 1981 till 2000 en lång rad spännande reportage – som definitivt håller för lyssning än idag. I Vintage Vault bjuder han på flera hundra nedladdningsbara utgåvor av Media Network, många i stereo.

Varför inte börja med att kolla in det allra sista programmet? Eller Jonathans första sändning från 1981, då programmet fortfarande kallades för DX Jukebox, som han gjorde bara 48 timmar efter det att han anlänt till Holland. Klicka på Pod-knappen och njut.

Jonathan berättar att programmen hittills laddats ner över 50 000 gånger. Han hoppas få tid med att digitalisera och lägga ut fem sex nya program varje månad framöver.