Veteranljuddagen 2015

Det är ju inte precis nedlusat med radioevenemang nuförtiden så därför vill vi gärna sprida lite info om Hörby Radioförenings Veteranljuddag 2015 som hålls lördagen den 5 september 2015 klockan 10.00-14.00. Föreningen har sina lokaler vid Östra Sallerups Kulturhus, endast några våglängder från fd Hörby Radiostation.

På programmet återfinns visning av Hörby Radioförenings utställning med bland annat material från den nu nerlagda Radiostationen i Hörby. Gemytlig samvaro med möjlighet att köpa fika i Kulturhuset. Korvgrillning. Visning av medhavda och utställda “klenoder” i utställningshallen.  Bytesstund för de som har ljudprylar, t.ex. radio, grammofon, bandspelare, telefoni, amatörradio och närbesläktat som man vill bli av med. Auktion på utvalda objekt från föreningens samling samt möjlighet för besökare att lämna in auktionsgods.

Om du klickar här kan du se hela programbladet för evenemanget. Du kan också gå in på Hörby Radioförenings hemsida. http://www.horbyradioforening.se/