Kort årsmötesrapport

Hans Kronkvist, Göran Norstedt, Sven Ohlsson, Per Eriksson och Dan Olsson tackar Jan Thörnblom för värdskapet under Malmö Kortvågsklubbs årsmöte på söndagseftermiddagen. Både trevligt och gott!

Avgående styrelse (Per Eriksson, Hans Kronkvist och Dan Olsson) beviljades ansvarsfrihet. Den nya styrelsen innehåller samma personer. Omval även på revisorsposten (Jan Thörnblom) och suppleant till revisor (Sven Ohlsson).

Vi diskuterade årets aktiviteter där besök från SWCHolland vid kommande Saxtorpsträff, den 14-15 mars, står närmast på schemat. Mål för årets studiebesök kan bli DR:s långvågsstation i Kalundborg eller Radiomuseet i Ekeby. Även webb och e-postlista kom upp under mötet – med resultat att gamla utgåvor av On Air numera finns tillgängliga under Arkiv för er kalenderbitare.