Dags för piratjakt till påsk

Logga så många piratradiosändare som möjligt under påsken! Så mycket svårare än så är faktiskt inte reglerna för 2024 års Pirate Hunt.

Identifiera och logga stationerna mellan den 29 mars kl 00:00 UTC och den 1 april 23:59 UTC. De få reglerna säger att du ska lyssna på olicensierade stationer och de som går under många olika namn räknas bara en gång. I övrigt är det fritt fram att lyssna som du vill, med egen radio och antenn eller via KiwiSDR. Inspelning eller QSL behövs inte för sammanräkningen.

Pirate Hunt 2024 arrangeras av finska Sisä-Suomen Radioaktiiviset. Senast den 21 maj ska du redovisa dina hörigheter, på klubbens diskussionsforum, Facebooksida eller via mejl. Resultat presenteras i slutet av maj och alla deltagare som fullföljer kommer att få ett diplom.