Lite piratnytt

Även om det var ett tag sedan sist har det dessvärre inte dykt upp mer än fyra nya adresser nämligen: Clinic Radio, Radio Lancia, Piet Piraat och World Cup Football.

Dessutom har vi två minus att redovisa. Båda adresserna i listan till Radio Phoenix har slutat att fungera och Radio Python har meddelat genom chatten att han inte längre har någon mailadress. Det där är ju en tendens som är oroande att flera stationer gör sig okontaktbara vilket i sin tur, på sikt, kan betyda slutet på DX:ing som vi känner den. Det är ju lovvärt att vi delar ut pris till de som är duktiga på att hålla en bra kontakt med sina lyssnare. Men det kanske är dags att vi också delar ut en skämskudde till de som går åt fel håll.

För ett tag sedan dök det upp ett meddelande från Dr. Tim om att svar från en hel massa stationer hade blivit försenade p.g.a. att han inte mådde riktigt bra. Man måste ju då misstänka att det är han som ligger bakom dessa stationer, men för att i så fall få detta bekräftat har vi tillskrivit honom och frågat. Han har dock inte velat svara. Därför gör vi så att vi i listan skriver Dr. Tim? efter Radio Marchmusic, Radio Heidi, Radio Dummyload, Radio Jodelpiraat, Radio Sofaking, Radio Lesbos, Radio BZN, Clinic Radio, Radio Anonymous, Transatlinc Broadcast och World Cup Radio tills vidare.

Till sist några nya som vi inte har någon adress till: Radio 23, Radio BETA, Flashlight, Radio Free Flow, Radio Hafenstrasse, The Radioship och Radio Skylarc.

Listan hittar du här.