Piratnytt

Lite nya adressuppgifter i listan sedan senaste uppdatering: Radio Blackbird, Radio Domostad, Marconi Radio International (MRI), Radio Northern Ireland och Surfradio.

Och sedan ett par listuppstickare utan adresser: Groente Beertje, Studio 2 och Voice Of Degenerates.

Klicka här så kommer du till Värt att Veta Piratspecial.

Så kan vi meddela att Marconi Radio International (MRI) efter en frånvaro på mer än 15 år, återvände till etern den 15 augusti 2015. Även om signalen var svag, har de första tre testsändningar redan hörts i Bulgarien, Tyskland, Skottland och Nederländerna.

Nästa testsändning är planerad den 25 augusti 2015 (alltså i kväll) från cirka 1700 till 2030 UTC. Frekvensen är 11390 kHz och effekten i häradet 30 watt. Testsändningen består av non stop musik och stationsidentifieringsmeddelanden på italienska, engelska, spanska och katalanska, men det är möjligt att gamla program sändes också.

MRI uppmuntrar mottagningsrapporter från lyssnare. Ljudklipp (mp3-fil) från sändningarna är välkomna!

Man lovar också QSL till 100 %! Deras e-postadress är: marconiradiointernational@gmail.com