Hobbysändar- och piratlistan

Värt att veta Piratspecial har under många års tid bjudit på nyttig kontaktinformation till piratradiostationer i när och fjärran. För att bättre spegla innehållet av idag, vi listar ju både licensierade och inte fullt så legala stationer, byter vi nu namn på listan till Hobbysändar- och piratlistan.

Tyvärr är vår webbs menysystem inte redo att hantera ett så långt namn. Så… Kortnamnet får bli Piratlistan (det är ju ändå den stationskategorin som dominerar i innehållet).

Målsättningen är att erbjuda den mest kompletta och oftast uppdaterade adressförteckningen av sitt slag. Senaste uppdateringen av den över 150 sidor omfångsrika listan skedde så sent som den 4 juni 2024.

Använd listan och tipsa andra om att den finns. Glöm inte att mejla listredaktörerna Dan och Jan när du hittar nya stationer och noterar förändrade kontaktuppgifter!