Uppdatering av Värt Att Veta Piratspecial

Den här gången är det ganska många adressnyheter i listan, vilket till stor del beror på att vi lagt in ett antal stationer som brukar sända via Radio Channel 292 och som vi inte har med sedan tidigare. Dessa är ju inte precis pirater utan mera att betrakta som alternativradio men de  brukar ju faktiskt intressera piratdiggare.

Radio Albatross, Atlantis FM, Authentic Rock Radio ARR, BCL News Radio, Broad Spectrum Radio, Christian Media Network, Flying Circus Rock Show, FM Kompakt FMK, Free Radio Skybird, From the Isle of Music, Radio Klein Paris International, Klompenboer, Radio Nova, Paul Walker, PTHP, Rarities Show, SATzentrale – Das Radio, Word of Deliverance och VORW.

Sedan, som vanligt, några nya utan adressuppgifter: Blauwe Panda, Liemers Piraten Team, Radio Melodia och Radio Zender Ruiter.

Klicka här så kommer du till Värt Att Veta Piratspecial.