Årsmöte i MKVK

Klubbens 64:e årsmöte (om vi nu inte räknat allt för fel) hölls på söndagen hemma hos Jan Thörnblom i Malmö. Närvarande var Hans Kronkvist, Göran Norstedt, Sven Ohlsson, Dan Olsson (per telefon eftersom han drabbats av våldsam förkylning) och Jan Thörnblom.

Mötet bjöd i vanlig ordning inte på några större sensationer. Den avgående styrelsen beviljades en välförtjänt ansvarsfrihet och den nya kommer att bestå av Per Eriksson, Hans Kronkvist och Dan Olsson. Dessa får sedan i vanlig ordning slåss internt om hur styrelseposterna ska fördelas. Till revisor respektive suppleant för denne valdes Jan Thörnblom och Sven Ohlsson.

Eftersom förra årets studieresa till Grimeton blev lyckad framfördes förslag om ett liknande arrangemang kommande sommar. Tänkbart alternativ kan vara Radiomuseet i Ekeby. Visserligen har klubben redan besökt detta för ett antal år sedan, men ganska få deltog då och det är dessutom ett mycket intressant ställe som flera borde få chansen att besöka. Förslag på andra alternativ är dock välkomna och kommer att diskuteras på nästa lyssnarläger i Saxtorp 16-17/3.