Gott Nytt Piratår!

Dags för årets första uppdatering av Värt Att Veta Piratspecial. Vi börjar som vanligt med adressnyheterna som den här gången gäller: David Bowie Radio, Radio Deltrex, Radio Menschen & Geschichten, Radio Nordstern och Radio Polydor.

Och sedan dem som vi än så länge inte har någon adress till men som figurerat i loggarna på senaste tiden: Free Mighty Radio, Moose AM, Prince Radio Serbia och Zwarte Tube.

Listan hittar här.

Tyvärr måste vi också meddela att mannen bakom Radio Geronimo Shortwave, Chris Watson har avlidit den 28 december 2016 i sitt hem i Frankrike. Chris var engagerad i fri kortvågsradio i över 30 år. Han arbetade med Radio 48 på 80-talet, och sedan Geronimo Shortwave från 90-talet fram till förra året. Han hade en stor passion för kortvåg och även om det blev svårare för honom att sända via sin egen sändare på senare tid på grund av hans lokala förhållanden, höll han Geronimo Shortwave igår genom olika relästationer.