Piratadressnytt

Dags igen att snygga upp Värt att Veta Piratspecial. De nya adresser vi hittat sedan sist gäller: Radio Black Beard, Dokwerker, Radio Joey, Radio Kannibal, Quasar Radio, Radio Revival Sweden, Transatlantic Broadcast och 307 Radio.

Tyvärr finns det även lite på minussidan där adresserna till Radio Bavaria International och Black Devil verkar ha passerat bäst föredatum och vi har dessvärre inte stött på några gångbara.

Som vanligt har det även dykt upp en del stationer som hitintills inte behagat meddela någon adress vad vi vet. Barracuda Radio, The Farmer, Funkhaus Europa, Kalimero, Radio Revival Sweden, Rietvink Radio, Simon Radio, Stem Van Twente, Studio Eenzijdig, Supertime, Vrolijke Fluiters och WDR

Vi har ju, sedan tidigare, en Barracuda i vår lista, men den ovan nämnda lär inte ha något med denna att göra. Fortsättning följer förhoppningsvis.

Det kan kanske också vara på sin plats att påpeka att en del av de stationer som är med i Värt att Veta Piratspecial inte alls är pirater utan sänder helt lagligt via egna sändare eller via relä. Anledningen till att dessa kommit med i listan är att de förekommer i diverse piratloggar och andra sammanhang som är av intresse för piratentusiaster.

Klicka här så koller du till listan. Du hittar den också under fliken Publikationer.