Lite piratnytt

En del adressnyheter att redovisa sedan sist nämligen rörande: Blonde Zwerfer, Carmen Radio, Horizon FM, Radio Panda, Ruisbreker, Radio States of Unrest, Radio Tjakka och Yogi Radio.

Horizon FM är väl lite tveksamt om de skall räknas som pirater, men å andra sidan har vi ju flera andra tveksamma i listan så de får hänga med.

Hela listan hittar du här.

Så har vi lite tråkiga nyheter! Radio Spaceshuttle gör snart sin sändning, åtminstone inom en överskådlig framtid. Man har inte spikat datum ännu men i slutet av februari eller början av mars blir det ett par stora tack- och avskedsföreställningar. Man kommer att använda en av sina 76-meterbandsfrekvenser 3900/3905 eller 3927 kHz.

Efter dessa sändningar packar man ner antennmaster och antenner och vet inte riktigt om man  någonsin återvänder till etern igen. Utrustningen läggs på lager i väntar på bättre tider (om det någonsin kommer sådana).

Radio Spaceshuttle önskar att så många lyssnare som möjligt kollar frekvenserna under The Final Countdown och hoppas få ljudinspelningar och önskemål om musik eller minnen av Radio spaceshuttles korta historia. Skicka dina ljudfiler och annat material så fort som möjligt till e-post: spaceshuttleradio@yahoo.com.